Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 28

Pasakiškos lietuvių vestuvės nustebino ne vieną: jauniesiems neteko pakloti nė cento

Vestuvės – itin brangi šventė, kurią iškelti gali sau leisti ne kiekvienas. Visgi gerų žmonių valia ši pasaka gali išsipildyti – taip įvyko Vilkaviškyje gyvenantiems Marijanai ir Tautvydui Iškauskams. Kovo 23-ąją pora sumainė vestuvinius žiedus, o už šventę jauniesiems neteko pakloti... nė cento.
Marijanos ir Tautvydo vestuvės
Marijanos ir Tautvydo vestuvės / Irminos Diraitienės nuotr.

„Svajones pildyti ypatingai smagu, o jei dar ją sukuri tiems, kurie patys to padaryti negali, jausmas fantastiškas“, – sako septynerius metus gražiausiose žmonių šventėse dainuojanti Gabija Kardauskaitė.

G.Kardauskaitė jau išties galėtų į savo gyvenimo aprašymą įsirašyti ir vestuvių organizatorės pareigybę. Prieš dvejus metus kilusi mintis padėti nepasiturinčiai porai suorganizuoti vestuves pamažu perauga į gražią tradiciją – šiandien atlikėjos kraityje jau dvejos tokios vestuvės. O prie jų organizavimo neatlygintinai prisideda ir būrys kitų profesionalų.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo G.Kardauskaitė, mintis padėti nepasiturinčioms poroms surengti vestuvių šventę jai užgimė visiškai atsitiktinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius